Arkiver

Nyheder

Anmeldelse af Mountain Lion

Igår udkom Apples nyeste styresystem til deres Mac’s, Mountain Lion, og umiddelbart ser det ud til at være de 119 kroner værd, hvis du ejer mere end ét Apple-produkt.

Hvis du er Apple Fanboy/girl, så er der ingen tvivl: hent Mountain Lion NU (det lammer dig også for at lave noget i ca 1 time på kontoret). Mountain Lion gør synkroniseringen mellem flere forskellige Apple-gadgets super smooth, og her får du mit første indtryk (og nej, jeg gider ikke gennemgå samtlige features, for det er der allerede andre der har gjort).

Det første jeg lægger mærke til er oppe i højre hjørne af min skærm – et nyt ikon! Det er mine forskellige påmindelser, som skyder ind fra højre når jeg muser hen over ikonet. Lækker effekt, som også ses på Apples mobile enheder.

Næst ryger jeg ind i mit Dashboard for at lede efter nye ikoner – Yes, der ligger Beskeder og gemmer sig. Nu kan du sende beskeder fra din Mac også. Så giver det mening at bruge det på iPhone og iPad!

Optimering af alle dine Apple-enheder

Næste stop er min dock – her ligger hele TO nye ikoner: Påmindelser og Noter (som alt sammen selvfølgelig synkroniserer via iCloud – når ellers jeg finder ud af at sætte det op, for det spiller bare stadig ikke for mig 100%). Men fedt at disse to små programmer er tilgængelige, da jeg ofte bruger begge på mine mobile enheder – og så ligger de ellers dér og passer sig selv, fordi jeg ikke får dem ført over på computeren. Igen gør Apple mit liv en anelse lettere – og jeg bliver i endnu mindre grad fristet til at shoppe efter ny telefon eller lignende hos andre producenter.

Så sker der pludselig noget på min skærm – en mail tjekker ind. Og ikke blot ved at “ding” og verdens mindste røde 1-tal ved mail-ikonet. Atter engang skyder der noget ind fra højre, som minder mig om at jeg er fået en ny email. Efter sigende skulle dette også være integreret med bl.a. Beskeder og Facebook – men den har jeg altså heller ikke lige oplevet på egen hånd endnu, og efter sigende kommer Facebook-integrationen først til at spille til efteråret.

De sidste features jeg gerne vil trække frem, er selvfølgelig dem jeg umiddelbart tripper mest over:

Man kan med ét tryk nu indtale beskeder i mail, noter m.m. med diktafon-funktionen kendt fra især iPhone (Og ja, der er en grund til at jeg ikke fortæller dig hvordan du gør det – jeg kan nemlig ikke finde ud af det, så denne funktion har jeg snydelæst mig til på Hufflington)

Så har jeg tit har manglet muligheden for meget let at sende eller uploade et billede, PDF eller lign. Derfor var jeg svært glad for denne funktion der kom med opdateringen til de mobile enheder sidst – tag et billede, og upload det til Twitter via denne genvej. Det er nu bygget ind i Preview, og det er en smuk ting som jeg kommer til at bruge meget.

Safari- min nye yndlingsbrowser

Men men det er ikke slut endnu folkens – Safari har netop genvundet mit hjerte og tålmodighed ved at gøre som Google – lade dig SØGE i adresselinjen! Say whaaaat – det kommer til at sparre mig et raseri anfald eller to fremover. Desuden er delefunktionen og blevet etableret i Safari, så jeg snildt kan dele artikler med mit netværk.

Og det slutter ikke her for Safari: Skal jeg ud på en togtur uden internet, så lader det lille ikon af et par briller gemme en version af den artikel jeg var igang med at læse online i min browser, så jeg kan runde min læsning af, selvom jeg er offline. Herudover sørger iCloud for at de vinduer som er åbne på Sir. Mac også åbner på Miss iPad.

Alt i alt er denne opgradering skøn for én der er på farten – og ikke altid slæber ALT sit Apple-gear med sig. Det er fedt at se, at computerens interface også ændrer sig i takt med at vi bliver mere og mere mobile, og at integrationen mellem de forskellige enheder optimeres for hver gang Apple har en opdatering klar.

Køb Mountain Lion i App Store for 119 kroner.

 

 

 

4 kommentarer

  • Здесь ты найдёшь все самые новые промокоды в одном списке. Ежедневно мы стараемся собирать по интернету все самые актуальные промо-коды и купоны для http://vk.com/quelle_kupon_na_skidku_avgust quelle купон на скидку август
    adcadzxcafc

  • Life is not infinite. Of course, this is a common truth, but do we always remember about it? How can we discover the value of life staying motionless? They say if you don’t like the place where you are – move, you’re not a tree after all. By the same tenet, I want to say that traveling – is an important component of happy life. Let’s not waste life without avail but explore this wonderful world! It remains to take a step, just click secrets of the planet and you will see all the riches of our world which are near to us. Very often various park complexes are just round the corner, but we can’t find time for such rest. Start reading not fashion magazines but brochures with ancient legends. A illustrious poem says “What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare…” Let’s change our life!

  • http://www.lottofan.pl/prawo-jazdy-2
    Shopping for a used or new car might be a difficult procedure unless you know what you will be performing. By educating yourself about vehicle buying prior to deciding to head to the dealership, you may make things simpler for yourself. The following tips may help the next shopping getaway be enjoyable.

    Constantly provide a auto mechanic alongside when looking for a new car. Automobile retailers are well known for offering lemons and you do not desire to be their following victim. When you can not have a auto technician to check out cars along, at least make certain you have him review your ultimate selection before you purchase it.

    Know your limits. Before you begin purchasing for your upcoming automobile or van, make a decision what you can manage to pay, and adhere to it. Don’t forget to add curiosity about your computations. You are likely to pay about 20 % as an advance payment at the same time, so be well prepared.

    Just before attending a car dealership, know what kind of motor vehicle you would like. Research most of you choices before store shopping in order to decide what works the best for your financial allowance and household needs. Seek information to find out exactly how much you must pay to get a possible auto.

    Prior to signing any deal make time to go through each and every collection, such as the small print. If there is anything listed that you just do not understand, usually do not signal till you receive an respond to that you fully grasp. Unsavory salesmen can use an agreement to put in many fees that have been not talked about.

    Should you keep your previous assistance under consideration next time that you just go shopping for a car, you will certainly be prone to get a better bargain. Investing in a car does not have to become headache. Only use the ideas with this article and you could receive the vehicle you desire at the excellent selling price.

  • We’ve just about all been generally there: That moment midappointment when you catch yourself shamelessly staring at your hairdresser, dermatologist, or even dentist and thinking, How the heck does she draw it away? What’s the secret to her great locks, pore-free complexion, or flawless tooth?

    Nicely, we decided to go straight to the source and discover how to get that ageless look-naturally. We questioned the beauty industry’s most sought-after stylists, aestheticians, plus MDs to reveal their tricks with regard to ending the clock. If there’s no water fountain
    of youngsters, their all of a sudden easy tips might be the following best thing. Goji Cream w aptece w Polsce

Skriv et svar