Arkiver

Nyheder

Visa bremser iZettles fremmarch – Square dog uden for mistanke

UPDATED:

iZettle, den svenske “credit card terminal” startup, der lancerede beta i Danmark tilbage i februar, er, på grund af en “policy decision” af Visa Europe, nødt til at stoppe supporten af Visa kort, i helholdsvis Danmark, Finland og Norge.

Vi har på Trendsonline.dk her til morgen haft et kort interview med Johan Bendz, CMO i iZettle.

Holdet var selvfølgelig meget skuffede over afgørelsen af Visa Europa, både på vegne af firmaet, men bestemt også på vegne af den brugerbase der har støttet projektet.

Der har her til morgen gået rygter om, at afgørelsen skulle have at gøre med Visa’s investering i iZettles amerikanske konkurrent Square. Johan afviste dog dette, da afgørelsen kom fra Visa Europe, en medlemsforening hovedsageligt bestående af europæiske banker, og investeringen i Square er fra Visa Inc., et kommercielt internatinalt firma, med hovedkontor i USA.

Johan og resten af holdet forholder sig dog positive, og er sikre på at de vil få ændret afgørelsen i den nærmeste fremtid.

iZettle supporters stadig af Master Card, som investerede i iZettles B runde, og Diners Club. Virksomheden har i følge Johan forøget det danske credit kort terminal marked med 8% siden februar.

Vi følger historien og vender tilbage med opdateringer.

2 kommentarer

Skriv et svar