Arkiver

Podcast

Podcast # 98 – Interview med Jacob Knudsen – Lionpartner

Indien er meget mere end strømafbrydelser og kaos, det er et land der byder på muligheder og en mangfoldighed man skal lede længe efter. Hvis man kan lure hvordan man rammer det marked, har man rigtig mange muligheder og et kæmpe stort markedspotentiale. Hos Trendsonline.dk synes vi det er yderst relevant, at bringe den information til Danmark og være med til at skabe et fundament, så vi også ser danske startup virksomheder der tør gå ind på det Indiske marked.

I dette podcast kan du høre en intro til Indien og vores mand i Indien Jacob Knudsen fra Lionpartner. Han vil løbende blogge på Trendsonline.dk og fortælle om alle de muligheder og udfordringer man kan stå med.

I dette podcast kan du bl.a. høre:

– Hvad Indien kan tilbyde danske startup virksomheder?
– Hvilke faldgrupper kan der være?
– Er der mange logistik udfordringer i Indien?
– Hvad er det hotteste i Indien?
– Hvordan er Indien som marked og som “udviklerland”?
– Hvilken ressourcer er gode at kende til?
– Hvordan er det Indiske økosystem?
og meget meget mere…

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 97 – Interview med Jacob Knudsen – Lion Partner, 28 min.

Ressourcer:
vccircle.com
yourstory.in