Arkiver

Nyheder

Ny avis sætter fokus på Aarhus som iværksætterby

Måske har du allerede hørt om Aarhus Affairs – den nye aarhusianske avis som netop er udkommet for første gang. 

Aarhus Affairs er et tiltag skabt af fremsynede Aarhusianere, som skal fremme iværksætteri i Smilets By, og forhåbentlig linke uddannelse, erhvervsliv og kulturliv sammen. En udfordring som mange har taget kampen op mod forgæves. Men denne avis synes dog at have et radikalt anderledes udtryk end tidligere forsøg, og appellerer meget bredt i sin fremtoning. Iværksætteri er kommet på dagsordenen, og er ikke længere kun noget smarte tech-fyre kan beskæftige sig med.

Projektet opstod i en arbejdsgruppe leder af Esben Strandgaard Hansen fra Center for Entreprenørskab og Innovation, som fokuserer på hvordan Aarhus kan blive en stærk iværksætterby.

Aarhus Affairs retter sig mod kreative iværksættere, og giver læseren en forståelse for hvad iværksætteri er og kan være, samt opdaterer dig på hvad byen rummer af nøglepersoner, projekter og meget andet. Det er skønt at se iværksætteri endelig komme ud i det kulturelle Aarhus, hvor alle kan være med, og flere forhåbentlig ser livsstilen som iværksætter om en levevej.

D. 20. september vil der blive afhold workshop i iværksætter økosystemet, hvor der ud fra arbejdsgruppens et årige forarbejde, vil blive udvalgt et eller flere scenarier for hvordan Aarhus bliver en stærkere iværksætterby samt hvad der specifikt skal igangsættes.

Vi glæder os til at følge Aarhus Affairs, og håber meget snart at byde på et interview med drivkræfterne bag avisen, og høre hvordan første udgivelse er gået.

Skriv et svar