Arkiver

Nyheder

The Social Digits forbedrer personaliserede opslag til webshops

The Social Digits har udviklet en algoritme som optimerer forbrugernes oplevelse på diverse webshops, og som øger din omsætning med 140%.

Hans-Kristian Bjerregaard (Founder af Social Digits) og Krestian Krogsgaard mødte hinanden igennem platformen Foundable.dk, hvor de begge søgte nye muligheder og samarbejdspartnere. Hans-Kristian  havde udviklet Social Digits første algoritme, efter en frustrerende oplevelse med de løsninger som markedet på daværende tidspunkt tilbød. Løsninger som var alt for komplicerede både at vedligeholde og implementere. I maj 2012 mødte partnere hinanden, og er nu klar med to produkter.

Den første løsning er en såkaldt Product Recommendation Engine – “Et stykke software (leveret som SaaS), som leverer personaliserede kryds- og opslag til webshops. Hvis du tænker på Amazon’s Products you might like har jeg forklaret det rigtigt” fortæller Krestian.

“Vores andet produkt er en søgemaskine til webshops, som er baseret på de samme algoritmer som vores Product Recommendation Engine. Det gør os i stand til at personalisere søgeresultaterne, og rent faktisk finde de ting som kunderne søger efter. Teknisk er det meget stor forskel på at levere en tekstsøgning (som Google gør) og en produktsøgning som vi gør. Problemet er at al den forskning som foregår er fokuseret på tekstsøgning, og det virker ikke så godt til webshops” uddyber Krestian videre.

 

Med Social Digits løsninger bliver oplevelse bedre for både kunde og sælger. For webshops betyder det blandt andet at de kan øge deres omsætning – særligt i en stigning på “long tail” produkter , samt en lavere bounce rate og højere konverteringsgrad.

Og fremtiden ser derfor ganske lys ud for The Social Digits hvis man spørger Krestian:

“Lige nu er vi i gang med at sparke døren ind hos nogle af de store webshops i Danmark, opbygge partnerskabaftaler med store danske og udenlandske online konsulenthuse samt udvikle plug-ins til diverse shopmoduler (Magento osv”)

 

Skriv et svar