Arkiver

Nyheder

Event: Working Friday i Startup City

Hvad skal du lave fredag aften? Hvad med at arbejde på en ny idé eller et gammelt projekt, i samme rum som en masse andre passionerede mennesker?

Yead (et netværk for unge iværksættere) har netop sat første omgang Working Friday op i Startup City, som i al sin simpelhed foregår sådan, at du tropper op ved 17.00 tiden – netværker, spiser noget pizza, drikker en enkelt øl og eller arbejder.

Du får muligheden for at møde nogle nye, spændende mennesker, som også brænder for at iværksætte. Måske møder du endda ham eller hende, du lige står og mangler til at realisere din idé. Rammer er i hvert fald sat for en hyggelig, arbejdsom aften i Startup City ved Nørreport i Aarhus.

Praktisk info:

Tid: Fredag 24. august kl. 17.00-23.00

Sted: Startup City
Nørrebrogade 22-26
8000 Aarhus C

Husk desuden lidt håndører til at betale for noget pizza, eller medbring selv noget spiseligt.

Skriv et svar