Arkiver

Nyheder

Nyt netværk for unge, fremadrettede kvinder i Aarhus

Ladies First er navnet på netværket der fredag aften blev offentligtgjort på Facebook og Twitter. Fælles for medlemmerne er, at de alle er unge kvinder som mangler et rum at dele viden, erfaringer og prøve sig selv af i. 

Netværket af etableret af tre kandidatstuderende på Aarhus Universitet (Alexandra Balshøj, Marie Spliid Kirkegaard og Maria Garde – som den skarpe læser også har opdaget er Trendsonlines Community Manager, og afsender på dette indlæg. Formålet med netværket er at give unge kvinder, som er i gang med at finde deres karrierevej, muligheden for at dele erfaringer med hinanden.

Når jeg (undertegnede) færdes i iværksætterrelaterede netværk i Aarhus, oplever jeg generelt at de få kvinder som dukker op, ofte putter sig lidt. Og de fleste af mine veninder og kollegaer som faktisk udretter en masse fedt, har svært ved at påtage sig rollen som iværksætter.

Med dette netværk håber jeg at kunne åbne lidt op for definitionen af begrebet iværksætter, som meget mere end en person som har grundlagt et startup. En debat som jeg håber vi kan tage i Ladies First-netværket, og gennem denne give flere unge kvinder modet til at komme mere ud og prøve dem selv af i forskellige sammenhænge.

Ladies First handler ikke om et rødstrømpe-oprør, men om at der mangler et trygt rum for en stor gruppe kvinder, hvor de kan dele idéer, finde inspiration og møde nye bekendtskaber, som kan give råd og vejledning om ens fremtid.

Ladies First afholder deres første netværksmøde 19. septemer kl. 16.00-17.30 på Headquarters (Valdemarsgade 1, 8000), hvor der vil blive afholdt en workshop, som skal danne grundlag for netværkets videre udformning.

Bliv medlem af deres Facebook-gruppe lige her.

 

Skriv et svar