Arkiver

Nyheder

Bootstrapper # 7 – Guerilla marketing

Hvordan får man for få eller ingen penge gjort sig synlig, kommer i avisen og får tusindvis af besøgende på sin hjemmeside? Hør i dette podcast, eksempler på, hvad andre har gjort og hvordan du kan komme i gang med effektiv og opsigtsvækkende markedsføring uden en krone på lommen!

Guerilla marketing handler om at tænke kreativt og udnytte sine begrænsede ressourcer på en alternativ og opsigtsvækkende måde. Værterne på Bootstrapper er som sædvanlig Daniel Laursen fra Trendsonline og Jesper Christiansen fra FreemarketingNOW.

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 98 – Bootstrapper # 7 – Guerilla marketing, 38 min.

Ressourcer:
Jay Conrad Levinson – Gmarketing.com
Chatroulette Love Song
Potter Cut podcast om Chatroulette Love Song
Push the red button – A dramatic surprise on a quiet square
Coca-Cola Happiness Machine
Discovery – Mythbusters
Zuccé med dejlige bryster på Langelandsfestival
Guerillamarketing.com

1 kommentar

Skriv et svar