Arkiver

Nyheder

Click A Taxi vækster voldsomt

Den danske startup virksomhed Click a Taxi som vores podcaster Nicolai Johannesen interviewede i forrige måned, interview med Click A Taxi, har en voldsom vækst. De har rigtig godt fat i mange markeder og er i dag nævnt på Wired som dagens startup og bare i år er de vokset fra seks til atten medarbejdere.


De fire foundere har set et hul i markedet med deres meget enkle app. De har en eksekveringsstrategi og en forretningsmodel, hvor de tager mellem 2-3 kr. pr. bookning, så de er på vej til at skabe en rigtig spændende forretning. Så spændende at Claus Moseholm, tidligere stifter af Go-Viral, også så dette potentiale da han sammen med andre angels investerede 4,2 millioner kr. i startup-virksomheden.

USA er næste skridt
Click A Taxi kan allerede bruges i rigtig mange byer og lande og i slutningen af året befinder de sig i 5.000 byer rundt i verden. Flere kilder siger til Trendsonline, at den ene co-founder Søren Halskov Nissen nylige tur til US viser, at pilen peger på ekspansion til et endnu større marked.

Hos Trendsonline kan vi kun glæde os på deres vegne og endnu en dansk startup virksomhed der er på vej til at positionere Danmark som et land med stærke tech-iværksættere.

Skriv et svar