Arkiver

NyhederTechBBQ

TechBBQ laver pivot og flyttes til foråret 2013

Danmark har brug for et tech-event ligesom dem vi kender fra udlandet. Vi har brug for at samle hele den danske startupscene til et årlig arrangement, som kan være med til at bringe Danmark helt frem blandt top 3 af lande i Europa indenfor tech-iværksætteri. Dette var startskuddet til Tech BBQ, og som alle andre startups valgte vi så tidligt i forløbet som muligt, at teste vores MVP blandt målgruppen.

Vi registrerede meget hurtigt at dette var noget, der havde været en mangelvare i Danmark og antallet af folk der støttede op som frivillig, som sponsor eller skrev sig op til en billet, var større end forventet. I løbet af denne periode hørte vi også fra flere andre steder, at andre var igang med et lignende arrangement til foråret.

Vi teamer op med de stærkeste kræfter
Efter en kort dialog med den anden part, der tæller nogle af de stærkeste kræfter indenfor den danske tech-iværksætterscene, har vi valgt at fokusere på ét event.Dette gør vi for at få tid til at samle hele den danske startup-scene fra ind-og udland. Derfor laver vi også en pivot og flytter vores event til næste grillsæson i april eller maj 2013.

Alle der har købt billet eller sponsorat får selvfølgelig mulighed for, at få deres penge refunderet eller bevare billetten til TechBBQ 2013. Der er blevet udsendt mail til alle, men hvis vi skulle have glemt nogle, så bare giv os en melding og du får en mail fra os efterfølgende.

Sidst, men ikke mindst, fik vi en hyggelig mail i går fra en arbejdsløs gut, der så gerne vil med til arrangementet. Som han skriver, så er han “broke” og vil gerne bruge vores arrangement til at finde et nyt arbejde. Den slags gå på mod kan vi slet ikke stå for, og vi vil selvfølgelig gerne invitere denne ildsjæl med, og håber på at Trendsonline kan være behjælpelige med de rette kontakter og et job i den danske startupscene, hvis ikke et andet job har meldt sig på banen inden da. Kig på http://cv.ribersborg.net for hans CV.

Hvis du har forslag til hvordan vi laver det bedste startup-arrangement Danmark endnu har set, så skriv endelig til os på dl@trendsonline.dk eller på vores Facebook side TechBBQ

Skriv et svar