Arkiver

Nyheder

Jesper Buch vil sparke røv med ny iværksætterbog

Jesper Buch er lig med Just-Eat og succes. Just Eat  er han helt ude af, men de fleste kender ham stadig fra dette startup, der blev til en forbillede for så mange. Succes hænger også sammen med Jesper, og Miinto’s nylige a runde-investering er bare endnu et eksempel på dette.

Det hele startede med lysten til en pizza i Oslo, og en søgning efter pizza på nettet endte forgæves. Idéen til dét der senere blev Just-Eat.dk blev født. Utallige timer i en pizzalugtende Toyota Sports Van, et konstant pres og en medfødt iværksætterånd, førte Jesper sammen med sit hold gennem både op- og nedture, og da han 10 år senere solgte sin andel af selskabet, var Just-Eat en international kæmpesucces i milliardklassen.

I bogen “Kick-ass – fra kælder til milliard” fortæller Jesper uden filter om en hæsblæsende ungdom, et opgør med sin alkoholiserede far og historien om Just-Eat. Gennem fortællingen om Just-Eat og dens helt særlige successtemning, videregiver han sine bedste råd til andre iværksættere: Fra hvordan man knuser konkurrenter og til at måtte overdrage styringen til en ny direktør efter otte år stort set uden en fridag. Helt eksklusivt kan du glæde dig til et interview med Jesper på Trendsonline.dk, her vil vi selvfølgelig komme ind på bogen, pizzaeventyret og meget meget mere.

Køb bogen her, Jesper Buch iværksætterbog

Skriv et svar