Arkiver

Nyheder

Pumodo og fodboldsiden Onside laver samarbejde

Danske Pumodo med Thorsteinn Fridriksson (tidligere forunder af SoccerTrix) og Thomas Watson Steen bag roret, forfølger den store drøm i USA. Som vi tidligere har nævnt, så passer Pumodos vision om at sportsstatistik skal være crowdsourced perfekt med USA, hvor dette er en meget vigtig faktor i forhold til sport i Tv og på nettet.

Samarbejde med Onside.dk
Selv om man er et nyt startup, så gælder det hele tiden om at have øjne og ører åbne for samarbejdsmuligheder. Dette er præcis det som Pumodo har gjort inden de er rykkede til USA. Onside har offentliggjort et samarbejde med Pumodo, hvor de vil hjælpe mindre fodboldklubber med at holde “tilskuere” opdateret på hvordan kampene forløber. Udover dette bliver der også lavet en historik på den enkelte spiller, så man kan se hvor mange assists (afleveringer der fører til mål) og mål personen har scoret.

Flere brugere på diverse fodboldfora har allerede taget idéen og samarbejdet mellem Pumodo og Onside til sig, og ser det som redskabet de har manglet til  kunne dække deres kampe live, og med Pumodos smarte værktøj bliver dette tilgængeligt og nemt gennem deres iPhone App.

Skriv et svar