Arkiver

Nyheder

Conferize går fra lukket til åben alpha

Som Martin Ferro Thomsen fortalte os da vi interviewede ham om hans startup virksomhed Conferize, interview med Martin Ferro-Thomsen, så ville Conferize være i lukket alpha et stykke tid før det blev lanceret for offentligheden.

I denne periode ville der være fokus på at få testet funktionalitet og brugervenlighed af blandt den indviede skare. Det har krævet tre mande års hårdt arbejde, con amore, og blod, sved og tårer for at være nået til hvor de er i dag.

Men nu er Conferize kommet så langt efter deres test, at de er klar til at åbne for offentligheden og lancerede i denne uge deres webtjeneste i åben alfa. Conferize er nu klar til at revolutionere, den måde man tænker konferencer på, både før, under og efter. Trendsonline.dk glæder sig til at følge denne startup virksomhed og ser frem til at se dem laver en disruption inden for dette område.

Skriv et svar