Arkiver

Nyheder

Ny techiværksætterkonkurrence: Vind en tur til iværksætterbyen Israel

Har du ideen der skal lave en ny disruption indenfor dit område? Arbejder du med IKT og er i SEED-stadiet, så kan du være tæt på en tur til iværksætterbyen Israel. Det eneste du skal gøre er at pitche dit projekt i en kort Powerpoint på mellem 8-10 sider, og her vil det ifølge hjemmesiden www.guldæg.dk, være oplagt at komme ind på følgende emner:

Du har fuld frihed til at strukturere din PowerPoint, så du føler, at dit projekt bliver præsenteret optimalt. Det vil dog være en fordel, hvis du kommer ind på følgende emner i præsentationen:

– Kort præsentation af projektet
– Kort præsentation af personerne bag
– Teknologi
– SWOT-analyse
– Forretningsmæssigt potentiale

Juryen er også fyldt med guldæg
Morten Wagner og Tommy Ahlers bl.a. med i juryen i den nye tech-iværksætterkonkurrence, der også tæller Lars Seier Christensen, Saxo Bank, Jakob Engel-Schmidt, Dansk iværksætterforening og Bjarke Møller fra Mandag Morgen. Læs mere på www.guldæg.dk, hvordan du kan vinde denne drømmetur til Israel. Vi følger selvfølgelig op på konkurrencen og når vinderen er fundet, tager vi selvfølgelig en snak med dem.

Skriv et svar