Arkiver

Nyheder

Tilmeld din App til Danish App Awards – det bliver endnu større i år

Danish App Awards er tilbage igen, denne gang større og meget bedre. Der er blevet udvidet med antallet af kategorier for at hylde mangfoldigheden blandt danske apps.


Danish App Awards nu kommer til at favne bredere, med mange nye kategorier som Promotion & Advertising, Retail & E-Commerce og Games & Entertainment, samt den helt nye Independent kategori.

“Vi har lavet en kategori til de unge appudviklere med entreprenørånd, dem som laver apps på hobbyplan, og de mindre apphuse som ikke har fået deres store gennembrud endnu. Vi kalder kategorien for Independent, og det specielle ved den, er at det er ganske gratis at indsende sin app i den kategori. På den måde håber vi at give alle med en sej app, mulighed for at komme frem i rampelyset med den.”, Siger Nicolas Thomsen, der er en af hovedmændene bag Danish App Awards.

Juryen bliver også bedre
Juryen rummer både erfarne ansigter fra sidste år – b.la. formanden Nikolaj Sonne fra So Ein Ding, og Bjørn Stene, adm. direktør i Mensch, men også nye ansigter som Janne Jul Jensen fra Trifork og Anders Geert Jensen, CIO hos Designit, som begge vandt priser ved sidste års Danish App Awards for Danske Banks Mobilbank.

Rammerne for arrangementet bliver udvidet markant. deltagerantallet sidste år var omkring 200, men denne gang Danish App Awards finde plads til mindst det dobbelte.

Der er åbent for indsendelser, på www.sugarcode.com, og deadline for at indsende sin app er 1. Oktober 2012.

Trendsonline.dk vil selvfølgelig være tilstede på eventen og glæder os til at se de mange apps, og især independent kategorien lyder rigtig interessant, hvor der måske kan findes en ny Click A Taxi i blandt.

Skriv et svar