Arkiver

Nyheder

SCALEit åbner op for tilmeldinger til IGNITE

Næsten 46% af alt venturekapital investeret i USA i 2. kvartal af 2012 blev investeret i Silicon Valley. Så hvis du er en dansk startup, uanset størrelse, så kan dette være vejen frem for dig.

Innovation Center Danmark som Udenrigsministeriet står bag, ønsker at sikre, du får det rigtige fundament for at komme tættere på dette ecosystem, og deres initiativ SCALEit kan være stedet at starte.

Som startup har du sikkert kendskab til SCALEit. Deres mission er at hjælpe danske teknologi virksomheder med at skalere og dette sker gennem at forbinde dem til Silicon Valley’s økosystem. SCALEit har netop annonceret datoerne for deres næste IGNITE program, der løber over en uge. Den 29. oktober kan du være en af de startups, der får denne mulighed.

Hvis du deltager kan du forvente at få feedback om din startup fra rådgivere og investorer, udforske Silicon Valleys økosystem og etablere et netværk, som du ikke ville være i stand til at få fra Danmark.

Startups, der har lanceret, eller i det mindste er meget langt i udviklingsprocessen, får mest gavn af programmet. SCALEit advisory board vil gennemgå alle ansøgninger, og lade dem med det højeste potentiale komme gennem nåleøjet.

Tidligere deltagere af IGNITE omfatter Basepoint Media, Restudy, og Livebooking, for at nævne et par stykker. Det var en “uvurderlige” og en sand tidsbesparende oplevelse for dem. Spring ud I det, og lad SCALEit rådgivere finde ud af om du er klar til Silicon Valley.

Ansøgningsfristen er den 16. oktober. Besøg SCALEit.us for tilmeldingsform og flere detaljer.

1 kommentar

Skriv et svar