Arkiver

Nyheder

Få gratis advokatbistand på din smartphone

Gratis advokat-hjælp til dit startup? Det lyder næsten for godt til at være sandt. DELECAOUR DANIA, et af Danmarks største advokatfirmaer og Trendsonline.dks’ samarbejdspartner, har ramt gaden med en app, der giver dig lige præcis dette.

DELACOUR DANIAs app Jura FAQ  giver gratis råd og hjælp, og hvis man efter at have kigget sig omkring i app’en stadig har brug for det, så er der også en direkte adgang til advokaten med netop det speciale, som man har brug for.

“Vores app kan spare mange kunder de første par timers advokatbistand, og det kan udover pengene også spare tid for rigtigt mange. Vores app er praktisk relateret jura på en måde, der er let at overskue, og som brugeren selv kan gå til når som helst og hvorsomhelst via sin mobil eller iPad. Det er først og fremmest brugervenligt, og app’en er målrettet imod startups og iværksættere, fastslår partner i DELACOUR DANIA, Carl Erik Skovgaard Sørensen.

“Man kan måske godt anslå den muntre tone og sige, at vi skyder os selv i foden ved at give gratis advokatråd, men det er en fordel for både advokat og klient, at begge parter fra start er klar over, hvilken type advokatbistand, der er brug for. Nogle vil måske finde ud af, at de slet ikke har brug for en advokat, men for andre vil det gælde, at svar via vores Jura FAQ-app på faktuelle spørgsmål selvfølgelig er en god begyndelse, men at det ikke kan erstatte rådgivning, der jo også omfatter vurderingen af den konkrete case og dens eventuelle psykologiske elementer”, siger Carl Erik Skovgaard Sørensen.

Den banebrydende app er den første af sin slags fra et danskejet advokatfirma, og formen er en Jura FAQ, der altså giver svar på de mest almindelige spørgsmål, som klienter henvender sig til advokatfirmaet med. App’en er en guldmine af hurtig viden om ansættelsesret, ophavsret, domænenavne, markedsføringsret, patenter, selskabsret, moms, IT-kontrakter og mange andre emner, der ligger lige til højrebenet for enhver startup både i begyndelsesfasen og i den videre udvikling af virksomheden.

Hvis man ønsker at få et mobilt og målrettet overblik over DELACOUR DANIA’s ydelser – ud fra brugernes synspunkt, så er app’en en meget nem tilgang til dette. Man kan hurtigt få et overblik over de 5-10 5-10 mest udbredte spørgsmål, som andre startups og ivræksættere typisk går og roder med.

“Vi giver de faktuelle svar på spørgsmålene – og henviser derudover til vores eksperter. I vore øjne er det ikke afsenderen, der skal bestemme, hvordan og hvornår modtageren får budskabet . Med denne Jura FAQ app er det modtageren, der bestemmer. Rigtigt mange af vore klienter er såkaldte native digitals, der er storforbrugere af digitale medier, og der vil vi gerne møde dem og yde en service på deres hjemmebane. De digitale medier giver en unik mulighed for tilstedeværelse og dialog”, siger partner og advokat Carl Erik Skovgaard Sørensen til Trendsonline.dk

DELACOUR DANIAs app kan hentes til både iPhone og iPad, hvor den kan findes hurtigt på Apples Appstore ved at søge på “Jura FAQ” eller på firmanavnet DELACOUR DANIA, og med den netop relancerede og opdaterede version kan den også hentes til Android.

Skriv et svar