Arkiver

Nyheder

SCALEit Accelerate 2012 er i fuld gang

Fem danske virksomheder er blevet udvalgt til at deltage i SCALEit Accelerate 2012, det er BlueSEQ, Remove the Background, Javeleon, Leadmill, og The Eye Tribe. De har afsluttet deres første to uger i Silicon Valley, og arbejder i øjeblikket med deres mentorer fra Silicon Valley.

SCALEit er son vi har nævnt tidligere et vækstinitiativ fra det danske udenrigsministerie og Innovation Center Danmark. De søger altid talentfulde iværksættere og skalerbare startups der gerne vil til Silicon Valleys

SCALEit tilbyder tre programmer: INSPIRE, IGNITE, og Accelerate. Inspire er en en-dags begivenhed i Danmark, IGNITE er et program der varer en uge, læs mere om SCALEit IGNITE, med arrangementer i Silicon Valley, og Accelerate er det mest omfattende, og det er et 12 ugers program med 3×2 ugers ophold i Silicon Valley.

Gennem Accelerate programmet, er deltagerne med ti 10+ workshops, 10+ eksterne begivenheder og 5+ events hvor virksomhederne får mulighed for at pitche deres projekt. Desuden bliver de introduceret til eksperter og kommer til at sidde i kontorlokaler med 50+ andre tech-startups. Mulighederne med SCALEit vil give din startup en top mentor indenfor startupscenen, et super relevant netværk, pitch forbedring, adgang til investorerne, og meget meget mere.

Søren Therkelsen, der er medstifter af SCALEit ønsker at flere danske tech-startups skal have kendskab til at: “markedet er i vækst, mulighederne er endnu større, og de kan nås.” Ifølge SCALEit, vil du møde folk, du har kun drømt om at møde, og du kan virkelige forvente at programmet er en livechanger, en der SCALER til startup.

1 kommentar

Skriv et svar