Arkiver

Nyheder

Dansk SMS-app får international succes

Siden vi interviewede Browsertexting med bl.a. Martin Tychsen som founder, er der sket rigtig meget og i dag ligger de nummer et flere steder i verden på mange app charts.

Som vi skrev tilbage i juli blev Browsertexting udgivet tilbage i august sidste år. Elias Naur og Martin Willer Tychsen lagde BrowserTexting på Google Play og havde ikke de store forventninger til hvordan deres apps skulle performe.

“Jeg sidder ved min computer i mange timer hver dag, og irriterede mig over at skulle finde min mobil frem, hver gang jeg skulle svare på en SMS.” – forklarer Elias og fortsætter: “Så jeg tænkte, hvorfor ikke lave en lille app, der kan forbinde PC og telefon, så man kan læse og svare på SMS-beskederne direkte i en browser.”

Inden længe opsnappede de udenlandske medier nyheden om den lille danske app, og BrowserTexting blev pludselig omtalt på flere store amerikanske sites som lifehacker.com og cnet.com.

“Vi havde slet ikke regnet med så stor international succes. Men da først de amerikanske medier havde fået øjnene op for Browsertexting, så gik det stærkt.” – siger Martin.

Nogle måneder efter lanceringen blev serveromkostninger større og større og derfor valgte de at gå fra en gratis version til en betalingsmodel.

Få timer efter betalingsversionen var online dumpede de første ordrer ind. I starten kunne man købe BrowserTexting i 3 måneder, 6 måneder eller for livstid. I dag er det kun muligt at købe livstidslicensen (BrowserTexting Premium), da det viste sig, at næsten ingen købte 3 eller 6 måneder.

I dag tæller listen i alt 177 lande der bruger Browsertexting og og app’en er hentet mere end 130.000 gange nu. De lande der giver flest downloads er: USA, Danmark, England, Tyskland, Indien, Brasilien, Sverige, Canada, Frankrig og Australien

1 kommentar

Skriv et svar