Arkiver

Nyheder

Breaking news: Everplaces vinder 100.000 euro i stor startup konkurrence

Danske Everplaces med Tine Thygesen bag roret er i dag blevet hædret ved QPrize der er en global konkurrence. Der konkurreres i otte regioner og i vest-og Østeuropa gik første præmien til danske Everplaces. Qualcomm Ventures har været på udkig efter super skarpe, energiske og ressourcestærke iværksættere og præcis disse værdier har passet perfekt til Everplaces foundere og startup.

Foruden præmien på 100.000 euro, så ligger der også rigtig gode muligheder for at bruge dette momentum og skaffe kapital. De har nu fået en blåstempling og som Qualcomm Ventures skriver på deres hjemmeside, så har de sidste par års vindere fået serie a investering.

Hvis vi kender dem ret betyder det at champagnepropperne snart springer igen i Foundershouse, stort tillykke til alle i teamet.

Hvis du vil dele på Facebook, skal du bruge dette link: http://cast.li/3U. (Mark Surebukser er stadig sur på os og ser dette fremragende site som spam).

4 kommentarer

Skriv et svar