Arkiver

Nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind en signeret bog af Jesper Buch

Nu er vi snart klar med vores nyhedsbrev, der bliver næste tiltag for, at du kan holde dig opdateret med hvad der sker i startup-miljøet herhjemme. Vi vil samle de bedste nyheder der er blevet publiceret i løbet af måneden, og udover dette vil du modtage et nyhedsbrev spækket med unikt indhold, der ikke er blevet publiceret på Trendsonline.dk.

Nyhedsbrevet kommer til at indeholde følgende:

– En lille klumme, hvad er der sket siden sidst
– Hitlisten – de tre største nyheder fra den løbende måned, som vi gerne vil fremhæve.
– Hørt ude i byen – iværksætterrygter som vi mener er relevante at dele med dig.
– Kalender – hvilke events for den kommende måned, vil du ikke gå glip af.
– Spotlight – et kort interview (3 spørgsmål) med en udvalgt startup

Vi har lavet en konkurrence der kommer til at køre til og med 1. december. I konkurrencen udlover vi et underskreven eksemplar af Jesper Buchs bog, “Kickass – fra kælder til milliard” Bogen der beskriver historien om hvordan Jesper startede Just-Eat, der sidenhen gjorde ham til multi millionær.

Skriv et svar