Arkiver

Nyheder

Globale banker inviterer startups indenfor til mentorforløb

Nu kan ambitiøse startups blive teamet op med førende ledere inden for den finansielle sektor, og få hjælp til at få netop deres idé ud over rampen.

Sammen med en række førende banker og ventureselskaber lancerer konsulentvirksomheden Accenture et nyt iværksætter-program inden for den finansielle sektor. ’FinTech Innovation Lab London’ er et internationalt 12-ugers mentor- og udviklingsprogram for startups inden for den finansielle sektor, det skal være dem som skal fremme udviklingen af cutting-edge teknologi med kommercielt sigte. Det starter i London d. 7. januar og slutter 22. marts 2013.

Gennem en konkurrence udvælges der seks internationale startups til at deltage i et 12-ugers programmet, ’FinTech Innovation Lab’, i London. Det hele kulminerer med en stor investordag med ventureselskaber og potentielle kunder fra den finansielle sektor. Er du fristet og har du en startup indenfor dette segment, så skal din ansøgning være hos dem senest d. 1. november 2012.

verdens førende finansielle institutioner hjælper til
I løbet af programmet vil deltagerne få mulighed for at udvikle, teste og finjustere deres teknologier under vejledning af topledere og rådgivere fra nogle af verdens førende finansielle institutioner. Det gælder bl.a. Barclays, Credit Suisse, Deutsche Bank, HSBC, JPMorgan Chase, Morgan Stanley og UK Business Angels Association.

“Teknologi er en integreret del af folks hverdag. Det gælder i høj grad også inden for den finansielle sektor. De virksomheder der vil stå stærkest fremover vil derfor være dem, som formår at udnytte nye teknologier til at gøre deres kunders liv lettere. FinTech Innovation Lab London skal være med til at fremme denne udvikling, og dermed hjælpe iværksættere og potentielle kunder i den finansielle sektor til at mødes om at forme morgendagens teknologier,” siger Bent Dalager, som er øverst ansvarlig for rådgivning af den finansielle sektor for Accenture i Danmark.

FinTech Innovation Lab London’ er inspireret af et lignende program i New York, som med stor succes har hjulpet en række start-ups inden for finansiel teknologi-innovation.

London er centrum denne gang
Programmet er denne gang centreret om en af verdens største finansielle knudepunkter- London. Programmet er derfor støttet af Londons borgmester, City of London Corporation og Storbritanniens innovationsstyrelse Technology Strategy Board.

Trendsonline.dk vil naturligvis følge denne event og især hvis vi har nogle dygtige danske startups, der bliver inviteret med. Hvis du vil i betragtning skal du mindst have en betaversion af produktet klart. Samtidig skal du kunne demonstrere, at denne mulighed blandt topledere i de finansielle virksomheder vil øge din startups væktsmuligheder.

Nu handler det om at vise flaget og vise at fremtidens vinder- og vækstvirksomheder inden for denne sektor også findes i Danmark.

1 kommentar

Skriv et svar