Arkiver

Nyheder

Startupdigest åbner i Aarhus

Startupdigest.com findes i mange byer rundt i verden, og er den hurtigste vej til et nyhedsbrev om viden omkring hvilke events der er interessante og tage til for dit startup. København har længe haft deres “Digest” og endelig kan Aarhus skrive sig på listen over “Digest” byer.

Vi interviewede Chris McCann der startede startupdigest tilbage i oktober 2012, læs interviewet med startupdigest. Siden da er der sket meget, og folkene bag Startup Weekend har taget over. Den Aarhusianske digest bliver modereret af Lasse Chor – en af byens mest aktive iværksættere.

“Dette er bare endnu et tiltag, der er med til at udvide kendskabet til eco-systemet. Vi har manglet en StartupDigest i Aarhus længe – og nu skal vi ha’ den!” Udtaler Lasse Chor til Trendsonline.dk

Helt konkret er StartupDigest et nyhedsbrev der udkommer en gang om ugen – altid mandag morgen kl. 8.00 (præcis), med et overblik over ugens fedeste startup relaterede events.

Vi byder dette tiltag velkommen til Danmarks anden største by og vil selvfølgelig lave en tættere integration mellem vores kalender og deres. Se mere og tilmeld dig på www.startupdigest.com/aarhus

Skriv et svar