Arkiver

Nyheder

Startupbussen kommer (måske) til København

Sidste år kørte en bus fyldt med håbefulde iværksættere fra San Francisco til Austin og videre ned til SXSW. Turen tog tre dage og med på turen var en dansker, der havde fået kendskab til turen gennem Twitter. Trendsonline.dk tog en snak med Magnus Petersen-Paaske omkring turen og hvad man kan opleve hvis man er så heldig og komme med på den bus, der med stor sandsynlighed kører fra København i slutningen af november, (vi krydser fingre).

Magnus Petersen-Paaske så et tweet om sidste års Europatur, og tænkte den tur skulle han bare med på:

“Jeg var med i USA-udgaven, så jeg startede i Boston og sluttede ved South by South West i Austin, Texas. Vi var den bus, der kørte længst.
Det bedste ved oplevelsen var at møde folk, der er alt det som jeg drømmer om at blive. Som en af de yngste deltagere, var det vanvittigt at møde folk med successfulde startups, hedge fond-managere og folk, der bare er rigtig dygtige til hvad de laver. Niveauet er vanvittigt højt, så det er bare med at suge til sig”.

Man kan sagtens forestille hvordan det må være og lave en Startup Weekend i en bus, det må blive klemt og lidt mere indelukket end hvad man ellers er vant til:

“Den største overraskelse var hvor udmattende det var. Vi kørte langt hver dag, stod tidligt op og gik sent i seng, og skulle nå en hel masse i bussen – og bussen er ikke det bedste sted at arbejde. Der er ikke meget plads- det er faktisk ret beskedent, og alle de bump på vejene vi var udsat for gjorde ikke det hele meget nemmere.

Magnus havde oversolgt sig selv lidt og med kun en anden developer i bussen, skulle han virkelig bevise sine evner:

“Den største udfordring var, at jeg nok havde oversolgt mig selv lidt. Som nybegynder indenfor webdevelopment var det en udfordring at følge med alle kravene, specielt med kun en anden techie på holdet (resten var en designer, en skribent og tre business). Vi lavede en ikke tech virksomhed, så min del skulle bare virke og de andre lavede forretningsplanen. En anden stor udfordring var at lave hold og finde på en idé – vi gik ned af et forkert spor, før jeg joinede det andet hold”.

I år er der mulighed for at komme med på Startupbussen, der hvis vi alle stemmer HER, starter i København og slutter i Paris på LeWeb.
http://startupbus.com/unlock/39

Skriv et svar