Arkiver

NyhederPodcast

Podcast # 105 – Interview med Yuri Arcur – Peopleimages

Hvis man er en af verdens bedste til og tage billeder og disse billeder er best-sellerter på istockphoto og andre lignenden tjenester, hvorfor laver man ikke bare sin egen Istockphoto. Det er præcis det som Yuri Arcurs tænkte efter han længe havde været den bedst sælgende fotograf. Arcurs startede med at fotografere i studietiden, og med en analytisk vinkel til dette, fandt han koden til billedet der sælger godt.

Denne viden har han nu ført videre over i Peopleimages som er Yuri Arcurs startup, der efter en lang udviklingsrejse er gået i luften. Trendsonline.dk blev inviteret ned til Peopleimages og tog en snak med Yuri om hvordan det er at være en af de bedste fotografer i verden og hvordan det er at tage skridtet videre til at starte en webtjeneste.

I dette podcast kan du bl.a. høre:

– Hvad er Peopleimages
– Hvordan er det og spise kakelakker?
– Hvordan bliver man en god fotograf?
– Hvad har det kostet og udvikle Peopleimages?
– Har der været nogle pivots undervejs
– Hvilke råd vil han give andre startups
og meget meget mere…

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 105 – Interview med Yuri Arcurs – Peopleimages

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

1 kommentar

Skriv et svar