Arkiver

Nyheder

Råb op og deltag i debatten om iværksætteri i uddannelserne

Gate to Create (En landsdækkende studenterdreven NGO for iværksætteri på Danmarks universiteter) har lanceret “Råb Op!” kampagnen, der giver dig mulighed for at få din stemme hørt i debatten om innovation og iværksætteri i uddannelserne.

Der er mange der har en stærk holdning til hvordan Danmark kan blive et bedre iværksætterland – nu er det tid til at få dem ned på papir og ud i virkeligheden! Derfor søger Gate to Create hjælp til at finde de ideer der kan udvikle det danske uddannelsessystem – samt at sprede ordet til andre der gerne vil have deres mening hørt!

Alle ideerne vil indgå som diskussionsmateriale til en paneldebat på et studentertopmødet der afholdes 6. november, og skabe grundlaget for de ideer der skal diskuteret i løbet af dagen. Efter studentertopmødet præsenteres konkrete foreslag, baseret på ideerne til Danish Entrepreneurship award der afholdes i Fredericia i uge 46 – Global Entrepreneurship Week, og der søges om foretræde i Folketingets udvalg.

Trendsonline.dk håber at dette Råbop initiativ kan være med til at sætte iværksætteri og startups på dagsordenen og højere op på  priotetslisten, når man snakker om uddannelse og skole reformer. Støt op om initiativet, det har Danmark brug for.

Skriv et svar