Arkiver

Nyheder

Dublin Websummit – Her er nogle startups man skal kigge nærmere på

Fantastisk fantasi og geniale ideer, præsenteret af mennesker der brænder for deres arbejde. Websummit er en startup-fest uden lige. Trendsonline har mødt en række startups til årets websummit og vi har samlet en lille liste af startups, som vi mener I skal høje øje med. Fælles for dem er, at de er blandt de sidste 16 finalister i SPARK-,konkurrencen.

Tictail:
Tictail er en fantastisk platform hvor man kan bygge sin egen webstore. Blandingen mellem massere af features, frækt layout og stærk teknologi sammen med en sans for brugervenlighed, gør Tictail utroligt kraftfult at bruge. Der er endda integration med social medier som Facebook og Twitter. Man får et indtryk af, at alle kan bruge Tictail, ingen teknisk snilde involveret.

Social Fortress:
Et andet eksempel på brugervenlighed er Social Fortress. Vi er blevet vant til dele vores liv og vores data igennem forskellige platforme. Men hvem ejer egentlig denne data? Det er her Social Fortress kommer ind; det krypterer alt data inden du poster det med AES 256 – og kun personer som du har tilladt kan dekryptere det. Det eneste Facebook og lign. har på deres server er uforståelig tekst.

Movable Ink:
E-mail. Ordet er næsten gammeldags i den hurtigt skiftende teknologisektor. Tro det eller ej, men det mest brugte program på smartphones er mailklienter. I et forsøg på at ramme forbrugere, der hvor de bruger mest af deres tid, prøver Movable Ink at revolutionere e-mail marketing. Dette gøres ved at hente real-time information ud fra hjemmesider, og smide dem ind i e-mails. Modtag et godt tilbud, og når butikkens lager løber tørt kl. 13, opdateres e-mailen med et nyt tilbud. Det bedste af det hele: e-mailen fylder ikke mere end vi er vant til.

45Sound:
Youtube er et fantastisk redskab til at dele video og oplevelser med verden. Men hvis det involverer en koncert, rækker din optagelse ikke til meget. Lyden er ringe eller du har fået en plads på de billige rækker og kan intet se. Løsningen er 45Sound, som samler samtlige video feeds fra samme event og analyserer dem. Automatisk stykkes den bedste lyd fra alle devices sammen og det bliver det gennemgående audio track. Nu kan du rent faktisk høre lyden, men har samtidigt mulighed for at skifte mellem de forskellige vinkler andre har optaget.

En række spændende løsninger på problemer, nogle man ikke engang vidste eksisterede. Det bliver spændende at følge disse startups de næste par år. Og vi vil selvfølgelig lave en lille update på den i løbet af nogle måneder.

Skriv et svar