Arkiver

Nyheder

Mød Danmarks nye startup-database Startuponline.dk

Med Trendsonline.dk nyeste tiltag Startuponline.dk, udvider vi eco-systemet under Trendsonline paraplyen. Og Startuponline.dk skal også være med til at hjælpe din startup, som alle vores andre tiltag. Vi elsker jo startups og de mennesker der er bag, og derfor er det et naturligt skridt for os med denne database.

Ideen blev “født” i starten af året
Startuponline har længe været på tegnebrættet, og i første omgang lancerer vi en MVP, hvor vi skærer helt ind til benet. I løbet af de næste par måneder kommer der mere og mere funktionalitet på siden, samt en tættere integration mellem Trendsonline.dk og Startuponline.dk.

Din feedback er super vigtigt i denne fase, og derfor håber selvfølgelig på din hjælp til at bygge det overblik Danmark har manglet så længe. Vi har en masse data i vores interne systemer, og den data skal verificeres, og dette håber vi du kan hjælpe med.

Se mere på Startuponline.dk

1 kommentar

Skriv et svar