Arkiver

Nyheder

Microsoft holder verdensomspændende Hackathon

WOWZAPP 2012 er Hackathon, der bliver afholdt på en række universitetsområder, Microsoft kontorer og mange steder rundt i verden. Det kan være en god opvarmning til Startup Weekend der foregår ugen efter i Aalborg, Århus og København.

Der vil summe af energi, musik, være gratis mad og meget mere. Gennem Hackathon og weekenden vil der være live online video feeds fra Hackathon, I Danmark bliver programmet så man fredag får en gang træning/viden om hvordan man kommer igang med Hands-on-øvelser, networking og meget mere. Efter dette foregår resten hjemmefra og her skal man kode igennem og arbejde videre med ideen inden den submittes før deadline søndag..

Efter man har submittet ideen har man ti dage til at færdiggøre appen, og her vil der være support via Danish App lab og Microsoft. Men endnu bedre, så kan man bruge dette fundament til at komme endnu længere med ens idé før man tager til Startup Weekend.

Se mere på http://www.microsoft.com/student/en-us/wowzapp/eventpage.aspx?drop=73

Skriv et svar