Arkiver

Nyheder

Breaking news – Accelerace Invest investerer millioner i Conferize

Danske Conferize gør sig klar til at erobre verdensmarkedet og med en helt ny investering fra Accelerace Invest får de mulighed for at skalerer yderligere.

“Jeg vil godt slå et slag for Accelerace, det forløb de har er det bedste forretningsudviklingsforløb i Danmark. Der er 200, der ansøger, og her er det kun ti der kommer igennem nåleøjet. For vores vedkommende har det bl.a. været startups som The Eye Tribe og StoryPlanet man kan måle sig med og som gør det godt. Det er et langsigtet forløb, hvor man har en to faste konsulenter med på siden, der hjælper med at forbedre din forretningsplan”, siger Martin Ferro-Thomsen, Founder & CEO for Conferize til Trendsonline.dk

Flere millioner fra Accelerace
Det er vigtig at få kloge penge, når man skal igang med at vækste, men samtidig er handler det om at få det rette valuering, så man ikke afgiver for meget af sin virksomhed på et tidligt stadie.

“Det er efter min mening de klogeste penge i Danmark, hvis man som os er en hypergrowth startup, for Accelerace Invest er formelt set et lån. Vi har ikke mistet ejerskab i firmaet, og det giver os idelle vilkår for at syndikere investeringen med en international investor inden længe.”

Jesper Knudsen der er Senior Business consultant hos Accelerace Invest ser også store muligheder for Conferize. Det sidste halve år har budt på lange diskutioner om forretningsmodel, vækst og fokus, og selv om de ikke har været enige fra starten af og det nogen gange har været åbenhjertige diskutioner, så tvivler han ikke et sekund på Confererize.

“Vi har investeret i Conferize af flere årsager, den ene årsag er, at det var vigtigt en serieiværksætter kunne se værdi i vores program. Desuden har vi selv i Symbion regi skulle holde en stor konference og her var alle hans selling-points og pains noget, vi havde følt på egen krop”, siger Jesper Knudsen til Trendsonline.dk

Accelerace er et lån som man kender det fra banker, men den helt store forskel er at lånet er afdragsfrit i en længere periode. Accelerace Invest lånet bliver tilbudt med attraktive og optimale betingelser for at man kan skalere sin startup og lave proof-of-business, proof-of-concept bringe den nærmere en større investeringsrunde.

“Der er ikke nogen hos Accelerace, der skal tjene på opstartsvirksomhederne til at købe store røde sportsvogne. For mig at se handler Accelerace grundlæggende om smart, solidarisk og kvalificeret erhvervsfremme af den slags Danmark virkelig har brug. Desuden hjælper de med at lukke den eksisterende financieringsafgrund som ambitiøse Danske startups oplever på pre-seed stadiet”, siger Martin Ferro-Thomsen.

De første betalende kunder er kommet på
Conferize er i dag et produkt der er live, de har lige fået de første betalende kunder og i dag tæller teamet fem på lønningslisten. Teamet tæller således to Issuu alumnis der har lavet en succes tidligere.

“Vi regner med at skalere til 15-20 mand i løbet af det næste år. Det, som pengene skal bruges til, er at få flere skarpe hjerner til udviklingsteamet. Vi ved, hvad pengene skal bruges på og hvis vi får de rette vilkår til at eksekvere på vores planlægning og vækststrategi, går vi mod en exit på potentielt 1/2 milliard dollars”.

Et lille nåleøje
Accelerace vælger kun de bedste til deres program og herefter kræver det den helt rigtige mavefornemmelse og relation til startuppen før man kan kommer videre i et Accelerace Invest forløb.

“Vi vælger udfra flere principper, og da vi ikke er en klassisk investor, så kigger vi meget på det forløb og hvilket arbejde, vi har lavet igennem Accelerace programmet. Der skal være etableret en rigtig god relation for vi investerer omkring 200 timer pr. virksomhed. Hvis vi ikke har set alt “the dirty laundry”, så er startuppen ikke interessant, og vigtigst af alt, vi skal føle at vi er en del af teamet, og det har vi virkelig gjort sammen med Conferize,” slutter Jesper Knudsen

[styled_box title=”Startuponline.dk – Danmarks største startup-oversigt” color=”gray”]Se Conferizes profil i Danmarks største startup-oversigt[/styled_box]