Arkiver

Nyheder

Trendsonline.dk tvivler: Har Version2 ret i at Appharbor er gået konkurs

Update: kl. 12.50
Det danske startup Appharbor er i dag blevet ramt af rygter om at de er gået konkurs. Efter research på nettet kan vi ikke få det bekræftet, men nærmere det modsatte. I går var der fuld gang med udviklingen og dialog med brugere over Twitter.

Artiklen fra Version2.dk viser endnu engang at der også sidder “tricker-happy” skribenter på forskellige redaktioner, der dækker startupscenen, og med artikler som denne, prøver at putte en startup i graven før de får det endelig bekræftet af stifterne.

Selv om det danske selskab er under konkurs, er vores teori, at de har lukket deres danske afdeling og den succesrige Y-combinator deltager Appharbor fortsætter, måske ikke med samme antal ansatte, men laver en pivot og kommer ud på den anden side.

Vi forsøger i øjeblikket og få en kommentar fra Michael Friis der er medstifter af Appharbor

1 kommentar

Skriv et svar