Arkiver

Nyheder

Breaking news – 123hjemmeside får 13 millioner kr. i investering

Jobindex.dk stifter Kaare Danielsen investerer i den danske startup 123hjemmeside. Med tilførsel af 13 mio kr giver den nye investering endnu større muligheder for at accelerere deres internationale vækst

Den danske startup 123hjemmeside har på få år blevet en stor succes
Sidste år kom 43% af omsætningen fra 14 markeder uden for Danmark. 123hjemmeside tilbyder enkle og brugervenlige hjemmesider til private og mindre erhvervsdrivende. 123hjemmeside er en virksomhed med en skalerbar forretningsmodel, og har de seneste tre år haft en stigende omsætning og positive tal på bundlinjen.

Nu skal der yderligere turbo på udviklingen
En investering på 13 mio kr. gør det muligt at gå efter etablering på 19 nye markeder de næste to år og en ambitiøs målsætning om vækst i samlet omsætning på over 50% om året. Bag investeringen på de 13 mio kr står it-iværksætteren Kaare Danielsen, hvis virksomhed Jobindex er Danmarks største jobdatabase.

Markant international vækst kan accelerere

“Det er en fantastisk mulighed for 123hjemmeside, at vi har fået Kaare Danielsen ombord som investor, siger direktør Morten Elk, der er en af de to, der stiftede 123hjemmeside i 2003.

Der er blevet satset benhårdt siden 2005 på internationalt salg, og det er lykkedes 123hjemmeside at skabe en profitabel forretning med vækstrater på omkring 40% om året de seneste 5 år, alene gennem organisk vækst. Nu er der kommet en investor, der tilfører dem et tocifret million beløb, så der kan accelereres yderligere.

“Den ny investering gør det muligt at sætte turbo på en udvikling, der allerede er i fuld gang, og 123hjemmeside forventer ved udgangen af 2013 at være etableret på 19 nye markeder. Vi har nogle fantastiske muligheder for at skalere vores ydelser og etablere os på endnu flere markeder meget hurtigt. Vores forretningsmodel har vist sin levedygtighed i ikke mindre end 14 lande uden for Danmark, og vi ved nøjagtigt, hvilke ’knapper vi skal skrue på’, når vi går ind på et nyt marked. Vores forretningsmodel har dokumenteret sin bæreevne på internationalt plan”.

1 kommentar

Skriv et svar