Arkiver

Nyheder

Det nye danske
startup Jobwalk crowdsourcer småopgaver

Det nye danske startup, Jobwalk.dk, gør det muligt som bruger at blive betalt for at udføre små, hurtige opgaver, mens man alligevel er på farten eller ude at handle.

Konceptet går ganske enkelt ud på at man via en app på sin smartphone, får adgang til små sjove opgaver, som man bliver betalt for at udføre.

“Vi er i høj grad inspireret af andre crowdsourcing tjenester som er på vej frem i USA. Vi kunne dog konstatere at der ikke var nogle seriøse spillere på det danske marked endnu med netop vores forretningsmodel, og da vi oven i det havde mange ideer til hvordan vi yderligere kunne udvikle Jobwalk i forhold til nogle af de amerikanske tjenester, valgte vi at kaste os ud i det”, siger Sebastian Frødin

En af de ting der differentierer Jobwalk fra andre lignende tjenester, er at man bliver betalt i gode danske kroner, som man kan få udbetalt til sin bankkonto, så snart man ønsker det. Der er altså ikke tale om endnu en portal, hvor man først skal optjene en masse point, som man senere hen skal ombytte til forskellige produkter. Med Jobwalk bliver man betalt i kolde kontanter.

“De små opgaver kommer typisk fra forskellige producenter, der har brug for at tjekke op på varer som de har stående i butikker landet over. Da producenterne ikke har mulighed for selv at tage rundt i hele Danmark, kan de benytte sig af Jobwalks brugere, der befinder sig i de lokalområder, hvor producenternes varer er placeret. En opgave vil typisk bestå i at tage billeder af, eller svare på spørgsmål vedrørende producentens varer.” siger Sebastian Frødin der er medstifter af Jobwalk til Trendsonline.dk

Private brugere vil også kunne oprette opgaver, som andre brugere så kan udføre. Det kunne eksempelvis være opgaver som: en indkørsel der skal fejes, en grund der skal holdes fri for sne, en vurdering af standen på en brugt bil. Mulighederne er mange.

“Siden vi lancerede hjemmesiden Jobwalk.dk, er det strømmet ind med tilmeldinger fra folk der gerne vil tjene lidt ekstra. Det er vi selvfølgelig super glade for, og hvis alt flasker sig så forventer vi at lancere app’en primo 2013”, siger Sebastian Frødin.

Sebastian Frødin og Frederik Marcus Dannevang har arbejdet om natten, stort set ikke sovet og så har de skåret ned på næsten alt socialt liv ved siden af. Frederik studerer ved siden af, men har formået at strukturere sin hverdag så der er tid til begge ting. Sebastian har skåret drastisk ned på andre projekter da Jobwalk har fyldt så meget det seneste stykke tid.

Som altid vil vi følge Jobwalk nøje og følge op på et længere interview efter de har lanceret deres app.

1 kommentar

  • Hej Jobwalk,
    For ca. 3 år siden udførste jeg en masse spændende opgaver for jer. Jeg vil høre hvad mulighederne evt. er for opgaver i det Sønderjyske?
    -med Ønske om en god dag
    Mvh. Olivia Hansen 🙂

Skriv et svar