Arkiver

Nyheder

iZettle åbner op i Danmark og understøtter igen VISA

iZettle der i Juli blev blokeret af VISA, åbner nu 100 % op i Danmark, Finland og Norge og med support fra VISA. Nu er det muligt for alle og få en iZettle chip-kortlæser.

Den svenske chip-kortlæser iZettle er nu ude af beta og kommercielt tilgængelige for privatpersoner og virksomheder i Danmark, Finland og Norge. Appen kan downloades fra Appstore eller Google Play. iZettles chip-kortlæser er designet til små virksomheder og andre iværksættere, for det er nemt og hurtigt at komme igang at modtage transaktioner i forretningen eller on the go.

“Hansens på Bryggen er en gammeldags is-bil far 1962. Vi sælger traditionelt is i København og fusionen mellem et old-school product og en tech-løsning har været det helt perfekte match for os og virket super godt”, siger Thomas Rasmussen far Hansens på Bryggen

Det er godt at se at svenske iZettle er kommet forbi de udfordringer de stod med da VISA fjernede supporten til deres kortlæser, for efterspørgslen har fra starten af været meget stor i Danmark og andre af de nordiske lande. Lighedstegn til deres store succes kan ses hos deres konkurrenter i USA, Square, der lige har lavet aftaler med Starbucks og Yellow Cabs i New York om at gøre brug af en chip-kortlæser.

“Vi oplever stor efterspørgsel efter vores service i hele Norden,” siger Jacob de Geer, CEO og medstifter af iZettle.

“Og med julen lige rundt om hjørnet, er vi er meget glade for at have fundet en løsning med vores VISA situation”

2 kommentarer

Skriv et svar