Arkiver

Nyheder

Facebook gate – Danske Startups vandt over Facebook

Hvad der lignede en håbløs kamp og af mange også blev kaldt det er nu blevet en realitet, ikke kun for de få der blev nævnt i vores pressemeddelelse der ramte samtlige danske medier d. 22 oktober. Men nu har Facebook også fjernet blokeringen fra godt 300 domæner, der også ved rent tilfældighed var landet på blokeringslisten og blevet en del af Facebook gate

Trendsonline.dk har sammen med DR fortsat kampen, og Lars Damgaard har båret fanen og sat en tilbundsgående undersøgelse igang og præsenteret den for Facebook flere gange. Det betyder at vi nærmer os sejren over Facebook og Davids kamp mod Goliath.

“Facebook har undersøgt sagen og fundet ud af, at der ikke er nogen grund til, at de skal være blokeret. Så vi har afblokeret dem, siger Frida Löwengren, talskvinde for Facebook i Norden til DR Nyheder.”

Fælles kamp hjalp
Selv om Facebook afviser det, så har den eneste strategi og den eneste mulighed været at råbe op, og med en fælles stemme og en fantastisk støtte fra den danske mediebranche så lykkedes det. Undertegnede fra Trendsonline.dk, kan kun være enige i Pelle Martin Smidt fra Unoeuro i hans udsagn om at baserer hele ens forretning på Facebook.

“Det er skræmmende og det gør Facebook til et usikkert sted at basere sin forretning på. Det er ihvertfald noget man skal overveje når sådan noget som det her kan ske, siger Pelle Martin Smidt fra UnoEuro til DR Nyheder”

Er du stadig blokeret?
Hvis din side stadig er blokeret så skriv dig på listen og DR vil løbende holde øje med at FAcebook ikke laver det samme nummer igen. Brug denne form

Facebook får sidste kommentar i dette indlæg og der kan man så igen dvæle ved deres syn på sagen, og især hvis man ligesom alle undertegnede følte at man uden nogen grund var blevet kendt skyldig og havde prøvet at kontakte dem i flere måneder.

“Der er måder at komme i kontakt med Facebook på. Uheldigvis i denne sag, ved jeg ikke hvad der skete, og på hvilken måde de forsøgte at kontakte Facebook på. Og somme tider kan det tage længere tid end man gerne vil have”, siger Frida Löwengren, talskvinde for Facebook i Norden

Skriv et svar