Arkiver

Nyheder

Interview fra Startup Weekend Aarhus – Alexander Christiansen

Før man rejser til en by kan man bruge en service som AirBnB, der nemt kan finde frem til værelser eller lejligheder mange steder i verden. Som rejsende når man kommer frem til destinationen så kan man Hanging with the locals, der som Aleksander Christiansen beskriver kan udfylde det gab der er når man kommer frem til en lokation hvor man ikke kender mange mennesker.

Lyt med i dette podcast.

Podcast med Alexander Christiansen – Hanging with the locals

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar