Arkiver

Nyheder

Interview med Albert Iversen om Happy Stats

Albert Iversen har levet som pokerspiller de sidste seks år, men er lige begyndt på Handelshøjskolen i
Aarhus på en international HA. Det er ham der er manden bag idéen Happy Stats, hvilket han fortalte
Trendsonline.dk mere om i et kort interview søndag eftermiddag.

De er syv personer i Alberts team, og ingen kendte hinanden på forhånd. Alle har forskellige baggrunde, og flere forskellige lande er repræsenteret. Det var som nævnt Albert, der fandt på idéen:

”Jeg havde ikke forberedt, at jeg ville præsentere den til Startup Weekend Aarhus, og det var egentlig først,da de andre begyndte at forberede deres, at jeg tænkte, at jeg ville prøve at give det et forsøg. Men det var ikke en særlig god forberedelse, jeg gjorde. Jeg kom faktisk slet ikke videre til anden runde, fordi jeg ikke havde særlig mange stemmer. Men så var der alligevel så mange, som synes det var spændende og kunne tænke sig at arbejde videre med det, at det lykkedes mig at få samlet et hold til Startup Weekend Aarhus”

Albert fortæller om idéen:

”Det projekt vi har arbejdet på i løbet af weekenden, er et projekt, hvor vi gerne vil kombinere alle de statistikker, der kommer ud af de her applikationer til smartphones, og så få dem ind i et stort program og kombinere dem med en statistik over dit humør. Så er planen, at man skal kunne finde nogle sammenhænge, som man ikke var klar over før”

Navnet er som nævnt Happy Stats, og det er der en god forklaring på:

”Det er fordi, at man gennem statistik, skal få en større forståelse af, hvad der gør en glad, og hvad der gør en ked af det. Så kan man måske foretage nogle forholdsvis små ændringer, som kan have stor indflydelse på ens humør”

Vi spurgte ind til processen, og Albert forklarede, at det havde været hektisk, men fedt:

”Jeg tror altid det bliver hektisk sådan noget, det tror jeg ikke man kan undgå. Og det er også noget af det man går ind til og man glæder sig til, den der ekstreme stress. Hvor man mange gange egentlig slet ikke ved, hvor man er på vej hen og hvad målet er… Det er hektisk, og vi har arbejdet fra ni til tolv hver dag, så der har virkelig været pres på, men det har været fedt!”

Det vigtigste for Albert og gruppen er lige nu at få overbevist juryen:

”Det er jeg meget spændt på, for jeg synes jo selv, at det er et genialt koncept – det gør man nok altid. Man synes altid ens egen baby er så skøn. Men jeg kan godt se, at vi har nogen mangler, og vi er ikke kommet så langt, som vi gerne ville. Vi har ikke noget færdigt produkt endnu. Så det vi skal, det er, at vi virkelig skal have det solgt til dommerne. Få dem til at se potentialet i det her halvfærdige projekt. Hvis der er god feedback, kunne det være spændende at arbejde videre med det til Venture Cup”

Vi ønsker som altid Albert og resten af gruppen held og lykke med projekt Happy Stat!

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar