Arkiver

Nyheder

Interview med The Gift Butler – Startup Weekend København

The Gift Butler løb med sejren for årets bedste demo ved weekendens Startup Weekend i København. Vi tog en snak med teamet efter vinderne var blevet udråbt. 

“Vi var overraskede over at vinde, det forventede vi slet ikke, men vi er meget glade”, siger team leder Tabinda Khurshid.

The Gift Butler forsøger at gøre det nemmere for mænd et finde den perfekte gave til deres kone eller kæreste ved hjælp af data importeret fra Facebook og en række kvalitative spørgsmål som lægger sig op ad modtagerens vaner og dette kan forhåbentligt spore den glade giver ind på den helt perfekte gave ved hjælp af websitet.

“Idéen blev udviklet over weekenden og finpudset fra det vi startede med fredag. Vi fik rigtig god feedback fra både dommere og mentorer, som er noget vi vil tage med os og arbejde videre på. Mine teammedlemmer var fantastiske og vi brainstormede en del ind til vi kom til denne løsning” fortsætter Tabinda.

Dommernes begrundelse for kåringen af The Gift Butler som bedste demo var at de fremviste deres koncept professionelt og præcist.

Teamet vil arbejde videre med idéen og går nu i gang med at planlægge processen for at få websitet til at køre. I første omgang vil virksomheden fokusere på det britiske marked.

Teamet bestod udover Tabinda af Magnus Tranum Mortensen, John Thuneby og Karina McElroy.

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar