Arkiver

Nyheder

Breaking news – Jesper Buch investerer i danske Autobutler

Den danske Angel investor og tidligere stifter af Just-Eat, har i dag offentliggjort en ny milllion investering i den dansk startup Autobutler.

Jesper har ved flere lejligheder sagt at han hele tiden er på udkig efter nye spændende startups, med den helt rigtige forretningsmodel og det helt rigtige team. Jesper fandt også dette tidligere på året ved investeringen i den unge startup Drinkster fra København.

“Vi har fået tilbud fra andre investorer, men vi har hele tiden ønsket at få Jesper Buch med. Han er en moderne investortype, der ikke kun går efter et passivt afkast, men som også kan bidrage med sine ideer og sin erfaring fra Just-Eat og modeportalen Miinto. Vi er meget stolte og glade, og det samme er vore medarbejdere, der modtog nyheden med begejstring”, siger stifter og partner Peter Zigler.

Går ind i bilbranchen
Autobutler har allerede bevist at de har en model der fungerer og har gennem samarbejde med et større medie fået hurtig traction for folk der leder efter billig bilreparation. Jesper vil med sin viden om go-to market- strategi, og Dawn Capital, den London-baserede investeringsforening med international reach, give Autobutler endnu flere muligheder for at efterlade deres konkurrenter i deres dækrøg.

”Jeg har fulgt Autobutler nærmest siden de blev født og luret fra sidelinjen hele vejen. Med den vækst, de har kunnet fremvise og det produkt de har i dag, har de bevist, at holdet er sat til succes, og det skal jeg naturligvis være en del af. Selskabet er nu klar til at nå ud over landegrænserne, og jeg har investeret for at medvirke til at skabe Europas største værkstedsportal”, udtaler Jesper Buch

Omsætningen op med 400 procent
Det er ikke første gang, Autobutler.dk tiltrækker eksterne investorer. I marts i år indskød JL Ventures ved Jan Lehrmann, Kenneth Andersen og Johnny Laursen kapital i selskabet.
Autobutlers indtil videre 16 medarbejdere har kvitteret med at øge omsætningen med 400 procent i år, og tallet skal mangedobles i de kommende år.

Cirka 800 værksteder er tilknyttet autobutler, heraf knap 100 på den svenske portal autobutler.se, og samlet har portalen formidlet i nærheden af 50.000 forespørgsler fra de nordiske bilejere.
Autobutler.dk fik i maj to E-handelspriser og er indstillet til Ernst & Youngs iværksætterpris Entrepreneur of the Year 2012 den 22. november.

Jesper Buch tilføjer til imponerende liste
Med det Autobutler på porteføljen tæller den nu foruden dem. Miinto, Ungarbejde, Mentaline og Drinkster.

Update: 13.35

2 kommentarer

Skriv et svar