Arkiver

Nyheder

Interview med Venua – Venua forklaret

Venua har lavet en app, der gør det nemmere at finde begivenheder for dig i dit lokalområde.

Venua nåede i løbet af startupweekenden i Aalborg at få lavet en prototype på deres app, som de kunne vise frem, og lavede også en testgruppe i Aalborg, som fik en facebookside her: https://www.facebook.com/ILoveAalborg?fref=ts

Du kan høre dem selv forklare konceptet nærmere her:

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar