Arkiver

Podcast

Ny podcast-serie Angelwings – første gang med Jesper Buch

Dette er premieren på vores nye podcast serie som vi er ekstremt stolte af, at kunne præsentere for dig. I denne nye serie, laver vi et ugentligt podcast sammen med en af de stærkeste angel investorer i Danmark. Hver uge skifter vi ud i den angel vi har i studiet, men fokus er det samme hver gang. Her vil vi dykke ned i hvad der skal til for at få investering. Hvordan skal formen og indholdet skal være i podcastet, er vi ikke helt på plads med og har her brug for din hjælp.

Nedenfor har vi listet tre forslag til indholdet i Angelwings:

1. Vi tager to unavngivne startups debaterer dem i 15 min. pr. stk, og snakker om hvad der skal til før de kan få investering
2. Vi tager en navngiven startup, vi har dybere baggrundsinfo og debaterer dem i 20-25, hvorefter vi konkluderer om de er klar til at få investering.
3. Vi finder en navngiven startup der får lov til at pitche projektet i 2 min., herefter debateres der igen om de er klar til at få investering.

Har du andre forslag eller kommentarer til vores, så skriv dem på Facebook, Twitter eller som kommentar herunder

Skriv hvordan du kunne se denne nye podcastserie, der bl.a. vil have deltagere som Jesper Buch, Tommy Ahlers, Thomas Madsen-Mygdal og Nikolaj Nyholm med.

Lyt med i premieren af Angelwings podcastet:

Angelwings med Jesper Buch – 25 min.

[styled_box title=”Download podcast / (Subscription from iTunes is coming)” color=”gray”]

[/styled_box]