Arkiver

Fintech

Thomas Madsen-Mygdal investerer i finsk startup der vil ændre bankindustrien

Den finansielle sektor og især bankerne har været et område som flere startups har arbejdet med, men hvis man spørger den gennemsnitlige skandinaver så er der ikke sket ret meget med online banken de sidste mange mange år. Dette vil den finske startup Holvi lave om på, og med bl.a. danske investorkroner gør de sig klar til at erobre europæiske markedsandele.

“Jeg har kigget på holdet bag Holvi et godt stykke tid, og til sidst så var jeg bare nødt til at investere i dem. Jeg synes behovet for at der sker noget i denne sektor er meget stort. En online bank er det samme som vi så den for 20 år siden, og det er dette Holvi vil lave fundamentalt om på “, siger Thomas Madsen-Mygdal, der før dette nye eventyr var angel investor i i Podio.

Hvor mange penge Thomas Madsen-Mygdal og de andre investorer har smidt efter projektet er ikke offentliggjort, men dette og de sidste par dages angelinvestor aktivitet, viser bare endnu engang, at der er penge til de rigtige projekter og teams, både i Danmark og resten af Skandinavien.

Skriv et svar