Arkiver

Nyheder

Camilla Ley Valentin fra Queue-It vinder Ivækstpris

Årets Ivækstpris blev uddelt i går hos et stort awardshow hos Deloitte, en af vinderne og en vinder debutant indenfor hendes kategori var Camilla Ley Valentin, der som første “IT-kvinde” nogensinde, fik prisen som Årets Kvindelige Iværksætter

”En vigtig brik i vores vækst er selvfølgelig Queue-its kunder, uden dem havde vi ingen virksomhed og jeg er taknemmelig for den tillid særligt de første kunder har vist os ved at turde gå en helt ny vej og ved at vælge at indgå aftale med en opstartsvirksomhed” udtaler Camilla Ley Valentin.

Trendsonline.dk har tidligere interviewet Camilla Ley Valentin, interview med Queue-It, og har løbende fulgt med i deres udvikling de sidste par år, der gik fra en sikker stilling i det private erhvervsliv til udfordringen som iværksætter. Sammen med nogle dygtige medstiftere startede hun en virksomhed indenfor hendes egen branche

Camilla Ley Valentins iværksætterhistorie går kun 3 år tilbage, hun fortæller om sin baggrund:

”Mit barndomshjem var præget af en stor grad af kreativitet, arbejdsomhed og en ”can-do” attitude. Det fine er, at mine forældre altid har formået at kombinere dette med et nærvær, som er uden sammenligning. Jeg tror selv på at dette fundament har en stor betydning for mine livsvalg og resultater.

Jeg har bl.a. i denne tid tilbragt nogle år i USA, som jo har en noget anden iværksættertradition end herhjemme, og hvor janteloven vist aldrig sådan rigtigt er blevet vedtaget. Det er nok også en udmærket bagage at have med som iværksætter.

Det bedste, for Camilla vedat arbejde med IT og internet, er at det er en verden fuld af innovation og ny viden.

“Der er ikke en eneste dag, hvor jeg går hjem uden at have lært noget nyt, udviklet noget eller mødt inspirerende og dygtige mennesker. Det er nok derfor jeg har hængt fast i branchen i snart 15 år nu”, siger Camilla Ley Valentin til Trendsonline.dk

Vi glæder os på Camilla og Queue-Its vegne, der helt fortjent har vundet denne pris og anerkendelse. Og følger op på Iværkstprisen i morgen der uden at afsløre for meget gav mere hæder til nogle dygtige startups.