Arkiver

Nyheder

Highligt af nogle af deltagerne til Nordic Startup Awards

Det er de bedste startups der er med i konkurrence på fredag og deltagerne fra Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark er klar til at kæmpe for landet ære. Trendsonline.dk har prøvet at fremhæve nogle af finalister

Likeshare
LikenShare fra Norge er en portal, der bringer virksomheder og forbrugere sammen. Forbrugere tester forskellige former for produkter, og anmelder dem for deres venner på sociale medier. Virksomheder betaler for at gøre samples af deres produkter tilgængelige og får til gengæld enestående eksponering i sociale medier. For virksomheder løser det et meget vigtigt problem med marketing af produkter på sociale medier.

Indooratlas
Finland er repræsenteret af bl.a. IndoorAtlas tilbyder en komplet værktøjskasse til indendørs positionering. Den innovative positioneringsløsning gør det muligt for virksomheder og enkeltpersoner at skabe indendørs locationawareness applikationer til promovering af forretninger, mobilspil, logistisk effektivitet eller bare til at finde rundt i indkøbscentre, lufthavne terminaler mv. Teknologien er uafhængig af alle eksterne infrastrukturer såsom trådløse access points og hardware installation er ikke nødvendig.

Wrapp
Svenske Wrapp er ikke ukendte for den daglige læser på Trendsonline.dk, og er den sociale gave-app, som gør det sjovt og nemt at give, modtage og indløse gavekort ved brug af mobile enheder eller internettet. Den gør det ligeledes muligt for fælles venner at bidrage til gaverne. For detailhandlere er Wrapp en rabat-fri, ven-til-ven marketingplatform til at foretage resultatbaseret kundeerhvervelse og fastholde kampagner. Med Wrapp, kan detailhandlere køre meget målrettet i butiks- og onlinesalg, og modtage real-time adgang til aggregerede kampagne- og kundedemografiske data.
Læs vores artikel om Wrapp

Brugertest.nu
BrugerTest.nu er vores danske highligt. Det er et helt simpelt koncept. Her kan man få indsigt og inspiration til at optimere sin hjemmeside eller webapplikation ved at brugerteste med danske brugere. Det er en brugertestside, der lader brugeren teste hjemmefra og kunden få sin service hurtigere og billigere. Det handler om at skabe merværdi ved at teste og optimere hjemmesider.
Læs vores interview med Brugertest.nu

Læs mere i morgen hvor vi kommer med endnu en artikel der lader op til Nordic Startup Awards

Skriv et svar