Arkiver

Nyheder

Henrik Akselbo vandt årets Kriseknuser 2012

Tirsdag blev IVÆKSTprisen 2012 uddelt i Deloittes lokaler i København. Henrik Akselbo vandt prisen som årets Kriseknuser 2012. Det er ham, der står bag Danmarks største blognetværk Bloggers Delight, som på trods af finanskrisen har haft en rivende udvikling og kan prale af et.

IVÆKSTprisen er folkets og iværksættermiljøets pris:
”Med prisen hylder iværksættere og vækstvirksomheder deres rollemodeller. Det er den gode iværksætterhistorie og ikke kun økonomiske nøgletal, der afgør, hvem der skal op på sejrsskammelen til prisuddelingen. Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle.”

Sådan beskrives prisen på IVÆKSTprisens egen hjemmeside.

Henrik Akselbo, som står bag blog-siden Bloggers Delight, vandt prisen som årets Kriseknuser 2012.
Henrik der har startet Bloggers Delight og som nu er Danmarks største blognetværk med over 140 premium blogs, mere end 11 mio. sidevisninger og tæt på 500.000 unikke besøgende pr. måned. Har med deres innovative forretningsmodel kunnet sparke dørene ind til firmaer og revolutioneret marketingsbudgetter i en svær tid for netop dette.

Ivækstprisens andre vindere var:

  • Årets Kvindelige Iværksætter: Camilla Ley Valentin, Queue-it, hør vores interview med Queue-It
  • Årets Væksteventyrer: Søren Halskov Nissen, Click A Taxi, hør vores interview med Click A Taxi
  • Årets Kriseknuser: Henrik Akselbo, Bloggers Delight
  • Årets Vovehals: Brian Halling Köster og Martin Aleth, Earlybird.dk
  • Årets Unge Håb: Casper Blom, iHeroes ApS, BilligeGolfbolde.dk ApS, iCovers ApS, Pixienovagroup ApS
  • Årets Idealist: Johanne Helger Lund, Ecouture by Lund’

Vi følger op med et interview med Henrik Akselbo i næste uge og hører meget mere om Bloggers delight

Skriv et svar