Arkiver

BusinessNyheder

Breaking news: Trustpilot får 10 € millioner i investering

Det danske startup Trustpilot med Peter Mühlmann som stifter rejste 10 millioner € i venture-kapital og sigter efter at blive den globale standard inden for brugeranmeldelser.

Danske Trustpilot, som har udviklet Europas førende platform til brugeranmeldelser af virksomheder, har rejst 10 millioner € i venture-kapital gennem et af europas største investeringsselskaber Index Ventures og de eksisterende investorer SEED Capital og Northzone.

Index Ventures har tidligere investeret i Just-Eat, Zendesk og iZettle for at nævne nogle, og deres liste for 2012 tæller foruden Trustpilot 49 andre investeringer rundt i hele verden. Trustpilot får ikke kun en stor pose penge i hånden, de bliver også inviteret ind i et fællesskab, der kan være det helt rigtige fundament for yderligere vækst og succes.

”Trustpilot’s koncept er i særklasse, da det både giver værdi for de virksomheder, som vil fremhæve udtalelser om deres kundeservice, samt for forbrugere, som har brug for at finde troværdige forretninger at handle hos i en stadig mere kompleks online verden. Virksomheden har været dygtig til at udleve visionen og har opnået en stærk position i mange markeder. Vi er begejstrede for at slutte os til Trustpilot som investorer og ser frem til at hjælpe dem med at blive den globale leder på området.” udtaler Ben Holmes, partner hos Index Ventures.

Gregers Kronborg der er General Partner hos Northzone tilføjer:

“Trustpilot viser hele tiden gode resultater i form af vækst, omsætning, website-trafik og opbygning af troværdighed. Holdets evne til at søge ind til, hvad der er mest vigtigt for brugerne og fokusere på det, er uovertruffen. Vi er meget glade for at kunne støtte Trustpilot igen og ser frem til at udvide virksomhedens potentiale fremover”.

Det hele startede på Lille Torv i Aarhus
Trustpilot har siden starten i 2007 oplevet en eksplosiv interesse med 6 millioner anmeldelser af mere end 100.000 forretninger. Udover Danmark har virksomheden opnået en stærk position i Storbritannien, Frankrig, Holland, Italien, Tyskland, Sverige og er nu på vej mod USA. Peter Mühlmann der er stifter har været manden der med sikker hånd har ført Trustpilot frem mod succes og denne milepæl er endnu et bevis på at her taler vi om en iværksætter vi kommer til at høre meget meget mere om i fremtiden. Hør vores podcast med Trustpilot

“Vi er begejstrede over den solide opbakning fra investorerne, som giver os støtte og kapital til at opfylde ambitionen endnu hurtigere.”, siger Peter Mühlmann og fortsætter

“Vores ambitionen er at opbygge det mest troværdige website til forbrugere, som ønsker at dele erfaringer med de virksomheder, de handler hos og gøre Trustpilot til den globale standard inden for brugeranmeldelser.”

Et dansk skoleeksempel
SEED Capital der var den første investor i Trustpilot går også med i denne nye store investeringsrunde og beholder sammen med Northzone deres andele

“Det er noget af det smukkeste der er lavet i Danmark. Først får han en investering fra SEED Capital, som er nogle af de modigste i Danmark, herefter finder vi Nordens bedste VC, Northzone og nu skal Trustpilot videre og her er det Europas bedste og største VC, Index Ventures der går med”, siger Lars Andersen General Partner hos SEED Capital til Trendsonline.dk og fortsætter.

“Trustpilot er virkelig et skoleeksempel og især Peter har gjort det helt fantastisk. Han er vokset med opgaven hver gang der er kommet en ny udfordring. Ambitionen er klar. Vi vil være den største spiller på markedet inden for brugeranmeldelser af virksomheder, og for at gøre det har vi brug for det stærkeste hold. Vi har allerede en kompetent gruppe af medarbejdere og vi vil fortsætte med at styrke organisationen, så vi kan opnå vores ambitiøse mål og blive markedsledende globalt”, tilføjer Lars Andersen, General Partner hos SEED Capital.

Trendsonline.dk ønsker Peter og hele holdet bag Trustpilot tillykke og ser frem til festen. Vi glæder os til at følge dem i fremtiden og prøver i dettte øjeblik at få en ny podcast aftale på plads med Peter.

1 kommentar

Skriv et svar