Arkiver

Nyheder

Dansk cloud startup Panorama9 får over 5 millioner i investering

Den danske cloud startup Panorama9 har fået seed investering på over 5 millioner kr. fra flere angel investorer heriblandt Jakob Roed der er CEO hos Enalyzer og Morten Strømsted fra Dansk Erhvervsudvikling.

“Vi har været ude og tale med både amerikanske og engelske VC, dog var vi lidt for early stage og havde ikke den rette omsætning og traction til dem”, siger Allan Thorvaldsen til Trendsonline.dk

De to stiftere af Panorama9 valgte i stedet selv at bruge et lille to cifret millionbeløb og står i dag med et infrastruktur management software, der skal ændre den måde virksomheder overvåger deres IT systemer på.

Allan Thorvaldsen er selv early stage-investor i Zendesk, i dag og de sidste par år har de arbejdet på Panorama9 og fået et produkt og team der har tiltrukket yderligere investering fra to angel investorer i Danmark.

“Flere og flere virksomheder flytter deres software op i en cloud-løsning, det skyldes at det er nemmere at bruge, mindre omkostninger og meget hurtigt ROI”, siger Jakob Roed, medstifter og CEO af Enalyzer og nu medinvestor i Panorama9.

“Som early-stage investor i Zendesk, ser jeg flere lighedstegn mellem de to virksomheder og den værdi de giver deres kunder”

Den anden angel der har investeret i Panorama9 er Morten Strømsted som også ser en værdi for rigtig mange virksomheder rundt i verden.

“Alle de udfordringer et IT-team møder hver dag skal gøres på en smartere måde, det skal kunne gøres bedre at kontrollere, software, sikkerhed og netværk. Det er præcis det som Panorama9 gør med deres cloudløsning og dette gør livet meget lettere for alle IT-managers”

Panorama9 vil bruge denne seed runde til at udvikle ny funktionalitet og fokusere på deres platforms brugervenlighed og fleksibilitet. Samtidig vil de øge deres salgsindsats i USA og tilføje endnu flere glade kunder og i starten af det nye år gå efter partnerskaber, der skal være med til at booste deres fremtidige vækst.

Trendsonline.dk håber på at dette bliver en realitet og har aftalt et interview på plads med Allan, hvor vi skal høre om hele deres lange rejse.

Hvad mener du, får denne startup succes i fremtiden?

Skriv et svar