Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Nyheder

Helt farvel til iværksætterskatten

Nu er det sikkert, en ligtorn for alle startups fjernes og forslaget der lige er blevet godkendt ved afstemning i folketingssalen fjerner iværksætter skatten for good.

Iværksætterskatten gik i helt korte træk ud på, at der var skat på investeringer. Investorer som ejede mindre end 10 % af et selskab blev beskattet med ekstra 25 %. Det betød at man med mindre investeringer kunne ramme en beskatning på hele 67 %.

Om det har været initiativet Westart.dk der har hjulpet dette på vej, kan man kun gætte på, men nu er den væk og og som Jannick Nytoft udtalte til Politiken tilbage i juni, så kan vi håbe at dette vil sikre at der lander endnu flere penge til danske startups.

Skriv et svar