Arkiver

Nyheder

Startup Weekend Media vil disrupte mediebranchen

Vil du være med til at disrupte mediebranchen, så skal der sættes et stort kryds i kalenderen, d.12-14 april 2013. Mediemarkedet rummer et stort potentiale for udvikling. Derfor bliver medier omdrejningspunktet for den næste Startup Weekend i Danmark. Fuldblodsiværksættere, intraprenører, programmører, designere, forretningsfolk og studerende. Startup Weekend Media er for alle, der elsker at brainstorme, udvikle og vise deres idéer frem. Mange deltagere kommer for at udvide deres professionelle netværk, og flere drømmer om at gå igang med deres egen startup. Og som vi har sagt tidligere så er dette en oplevelse for livet – og nu kan du blive en del af det.

“Startup Weekend Media kom i stand på den måde, at Ernst Poulsen, Nicolaj Opstrup, Claus Blicher og jeg, gerne ville vise mediebranchen, hvad man kunne opnå gennem en Startup Weekend, Signe Jepsen der også kommer med stor erfaring fra mediebranchen kom hurtigt med. Vi er et hold der alle er fra mediebranchen og har arbejdet med de nyeste tendenser og nyeste indhold i mange år. Samtidig med det kunne vi godt se, at mange af de fede ting kom udefra, som eksempelvis Spotify, Netflix og andre store tjenester.”, siger Johan Winbladh til Trendsonline.dk

Det globale iværksætterkoncept Startup Weekend bliver for første gang i Danmark rammen om innovation på mediemarkedet. Det sker, når Startup Weekend i et samarbejde med Center for Communication, Media and Information Technologies (CMI), Aalborg Universitet, København afholdes 12.-14. april 2013 ind i Aalborg Universitets lokaler i det forhenværende Nokiahovedkvarter i København.

“Det er alle fra mediebranchen, der er enig om at dette er en rigtig god idé”

I løbet af weekenden får iværksættere, forretningsudviklere, programmører, journalister og andre med interesse i at udvikle mediefeltet mulighed for at gå fra spæd idé til gennemarbejdet koncept.

“Digitaliseringen har betydet enorme forandringer for feltet medier, og vi mener, at innovation er vejen frem. Startup Weekend skaber den perfekte ramme om helt nye tanker og idéer, som samtidig får mulighed for at blive kvalificeret til bæredygtige forretningsidéer”.

Vi følger op når der er nyt og vil selvfølgelig som altid dække denne startup weekend intens. Se mere om Startup Weekend, Media på – http://cphmedia.startupweekend.org/

4 kommentarer

Skriv et svar