Arkiver

Nyheder

Hvem er årets danske startup?

Trophy

Nu har der jo været en hel del debat om alle disse “rygklappende”, “mastuberende fanboy agtige” og “ihh hvor er vi bare go’e” (og hvad de ellers har været udnævnt som) awardshows. På Trendsonline.dk er holdningen klar. Vi synes det er fedt, at der bliver sat fokus på de startups der har fremgang og yder en ekstra indsats – og det vil vi også gerne bakke op om.

Nå men vores præmie er lidt anderledes end den træfigur, guldmedalje eller pokal der normalt uddeles. Vinderen af Trendsonline Prisen 2012 får noget der “næsten” ikke er til at betale for penge. I løbet af 2013 vil vi lave fire artikler/interviews med vinderen til Trendsonline.dk eller vores nye globale side Trendsonline.co, hvor vi følger udviklingen og sætter fokus på forskellige dele af virksomheden. Men da det er jer der kommer til at læse artiklerne synes vi også det er mest fair, at i må vælge vinderen. Der kan stemmes frem til 31/12-2012 kl. 23.59 (hvis nogen skulle have lyst til det) og vinderen bliver annonceret 1. januar 2013.

Vi har udvalgt et skarpt felt bestående af nogle landets stærkeste startups og det er med stolthed i stemmen vi kan sige: “De nominerede er…”

[polldaddy poll=2684650]

Skriv et svar